Örebro Futsal Club

Hertz satsar på supersportbilar med nya tjänsten Supercars

· Publicerad: 12 november 2013 · 10.17.

Nu kan Hertz kunder få sitt livs körupplevelse. Genom nya tjänsten Hertz Supercars kan bilentusiaster testköra eller hyra supersportbilar som Ferrari och Lamborghini. Bilarna är tillgängliga på ett flertal orter i Sverige.

Hertz Biluthyrning lanserar nu Hertz Supercars i Sverige. Det är en helt ny tjänst för testkörning och hyra av supersportbilar. Vagnparken består i nuläget av Ferrari F430 F1 Sprider och Lamborghini LP 560-4. Bilarna kan testköras från 8 minuter till flera timmar samt hyras dygnsvis. Hertz Supercars kan för närvarande bokas på följande orter: Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingborg, Halmstad, Jönköping, Örebro, Sundsvall och Åre.

Annons ▾

– Vi har många bilentusiaster bland våra kunder och efterfrågan på den här typen av tjänst är stor. Vi är glada att vi äntligen kan erbjuda möjligheten att köra dessa fantastiska bilar – till en bråkdel av vad det skulle kosta att köpa dem, säger Anders Tärnell, marknadschef på Hertz i Sverige.

Hertz Supercars är ett samarbete mellan Hertz Sverige och upplevelseföretaget Gr8 Experience, som är en av Europas största och mest erfarna leverantörer när det gäller provkörningar av Ferrari och Lamborghini.

För att hyra en bil från Hertz Supercars måste föraren vara över 30 år. För testkörning är åldersgränsen 18 år. Giltigt körkort är ett krav. Bilarna körs på utvalda datum, från slutet av april till oktober. Varje testkörning och hyra inleds med att en erfaren instruktör ger en grundlig genomgång av bilen och dess funktioner. Hertz Supercars finns sedan tidigare i Storbritannien, USA, Italien, Frankrike, Tyskland, Spanien och Nederländerna.

För mer information om Hertz Supercars, se www.hertz.se/supercars

FIKK - För att alla behövs
Läs också