Örebro Futsal Club

Bo Kaspers Orkester släpper ”Så mycket” album

· Publicerad: 14 november 2013 · 11.04.

Den 26 december släpps albumet ”Så mycket Bo Kaspers Orkester” som är en uppföljning av sångaren Bo Kasper Sundströms medverkan i TV4s Så mycket bättre. Albumet kommer att innehålla oförglömliga låtar såsom ”Hon är så söt”, ”Ett och noll”, ”Allt ljus på mig”, ”Vi kommer aldrig att dö”, ”Ett ögonblick i sänder”, ”Undantag”, ”I samma bil” och självklart de tolkningar som Bo Kaspers Orkester framfört i programserien.

Med en blandning av jazz och latinamerikanska influenser har Bo Kaspers Orkester skapat en egen genre på den svenska popscenen och blivit ett av Nordens populäraste liveakter och mest säljande band. Under de över två decennier de sedan har spelat ihop har de producerat tio album och två samlingar som sålt över 1,5 miljoner exemplar.

Annons ▾

Under hösten 2013 medverkar Bo Kasper Sundström i TV4s programserie ”Så mycket bättre” tillsammans med artisterna Titiyo Jah, Ken Ring, Agnes Carlsson, Lill Lindfors, Ebbot Lundberg och Ulf Dageby. Förutom att Bo Kaspers Orkesters katalog fått tillskott av tolkningar från de andra deltagarna, utökar bandet sin repertoar med sina tolkningar av de andra deltagarnas hits.

Bokasper
Källa: Sony Music

FIKK - För att alla behövs
Läs också