Örebro Futsal Club

Flera yngre ungdomar gripna av polisen i Vivallaskogen

· Publicerad: 15 november 2013 · 10.27.

På torsdagskvällen vid klockan 18.55 larmar en kvinna på polisen, då flera ungdomar försökt stoppa henne på Skördevägen i Örebro genom att ställa sig i vägen för henne då hon kom cyklandes. Ungdomarna försökte sparka henne av cykeln, samt skrika åt kvinnan att stanna, men lyckades inte. Samtidigt som detta samtal pågår med polis och kvinnan inkommer ett annat samtal från ett vittne som hör en kvinna skrika på hjälp i Vivallaskogen.

Den kvinna som skrikit på hjälp visar sig ha blivit utsatt för en fullbordad väskryckning av ett antal yngre personer. Dessa personer skall efter brottet ha sprungit mot bostadsområdet Vivalla. Ett antal yngre killar stoppas av polispatrull och kontrolleras, detta i snar anslutning till brottsplatsen, cykel och gångbron som förbinder Baronbacken och Vivalla. Samtliga av ungdomarna grips för försök till rån och stöld samt grov stöld.

Annons ▾

Gods från kvinnans handväska anträffat i skogen nära platsen för gripandet. Brottsplatsen skall ha varit vid Vivallaringen gång och cykelbana som förbinder Vivalla med villaområdet Hjärsta.

Källa: Utryckning.se

FIKK - För att alla behövs
Läs också