Örebro Futsal Club

Söndag är det julmarknad i Wadköping

· Publicerad: 22 november 2013 · 20.47.

Söndagen den 24 november är det dags för årets första julmarknad i Wadköping – Örebro. Kom och känn julstämningen, smaka den goda julmaten, hitta de unika julklapparna och träffa tomten!

Marknaden är öppen kl. 12–16.

Annons ▾

I Jermiasstugan bjuder vi våra besökare på varm glögg och pepparkaka. Besök även vår julgransutställning vid Lekladan där elever från Kävesta Folkhögskola och verksamma i Wadköping har dekorerat granar som du kan inspireras av! Lärare och elever från Örebro Kulturskola underhåller med traditionella julsånger utomhus. Besök Teaterladan där Lars Holmberg swingband spelar.

Wadköpings julmarknader pågår alla söndagar mellan 24 november–15 december.

Under alla våra julmarknader kan du passa på att besöka Dockteaterhuset. Där är det julpyntat och Tomten kommer självklart på besök och sprider julstämning. För barnen finns det traditionella julpysslet med Tomtemor.

julmarknad-orebro

FIKK - För att alla behövs
Läs också