Örebro Futsal Club

De tävlar om att bli Örebros bästa pizzeria

· Publicerad: 2 december 2013 · 18.44.

OnlinePizza.se med över 1000 anslutna restauranger utser varje år Sveriges bästa pizzerior. Resultatet baseras på kundernas betyg de ger när de beställer maten via nätet. I Örebro tävlar pizzeria Pizzeria Campus, Pizza Time och Express Krut Pizzeria om den prestigefulla titeln Örebros bästa pizzeria.

Hemleverans av mat växer snabbt i Sverige. En viktig orsak till tillväxten är att det blir allt vanligare med hushållsnära tjänster. Många familjer prioriterar tid tillsammans framför hushållsarbete. OnlinePizza.se erbjuder över 1000 restauranger i Sverige en tjänst där kunden beställer och betalar sin mat via webb eller app för att sedan få den hemlevererad.

Annons ▾

I Örebro finns det 31 restauranger anslutna till OnlinePizza.se. Tillsammans hanterar de över 100 000 beställningar via nätet och smartphones per år och det är kundernas betyg som avgör vilken pizzeria som slutligen kammar hem priset. De tre pizzerior som har högst betyg och tävlar om priset är:

 • Pizzeria Campus, Studentgatan 16, 019-121141
 • Pizza Time, Änggatan 26, 019-6111413
 • Express Krut pizzeria, Beväringsgatan 12, 019-120322
 • Dessa tre pizzerior ligger i topp bland OnlinePizza.se’s kunders betyg. Betygen mäts hela december ut och vinnaren koras slutligen i mitten av januari.

  – December är en intensiv pizzamånad. Våra restauranger har mycket att göra, det är många som passar på att beställa hem pizza för att hinna med julstöket. Månaden avslutas med årets mest intensiva pizzadag, nyårsdagen, säger Anders Signell, VD för OnlinePizza.se

  Inför nyårsdagen och baserat på årets alla beställningar i Örebro kommer OnlinePizza.se att presentera Örebroarnas favoritpizza den 30:e december.

  FIKK - För att alla behövs
  Läs också