Örebro Futsal Club

Succé för BingoLottos Uppesittarkväll

· Publicerad: 24 december 2013 · 01.27.

BingoLottos Uppesittarkväll gav mer än 30 miljoner till svenskt föreningsliv!

Marie och Ingvar gjorde ett strålande program som skänkte glädje till många vinnare. Fler än ofattbara 350 000 vinster har delats ut under kvällen, det är fler än 1000 vinster per minut under programmet.

Annons ▾

BingoLottos Uppesittarkväll är en tradition som växer sig starkare för varje år och i snudd på vartannat hushåll i Sverige har det i kväll spelats på bingolotter. Med en försäljning på mer än 2 miljoner sålda lotter har det alltså i kväll genererats ofattbara 30 miljoner till svenskt föreningsliv! Bingolotto skapar tillväxt för Svenskt föreningsliv.

”Vilken succé det blev med Uppesittarlotterna! Försäljningen har inte bara räddat lagens ekonomi utan även svetsat samman föreningen! Vi har redan bestämt oss, vi kör nästa år igen!”, Ted Larsson, Örebro SK Ungdom

”Idag känns det som på Lokets tid. Ett tryck utan dess like!”, Stefan Carlsson, Saxemara IF

Folkspel är föreningslivet egna spelbolag och har genererat otroliga 15,6 miljarder kronor till Sveriges föreningsliv under de 22 år som vi har verkat. Pengar som gått rakt in i föreningarna och gett dem växtkraft. Folkspel är en ideell och politiskt obunden organisation som har 71 riksorganisationer, spridda över hela landet som medlemmar. Allt överskott går direkt tillbaka till föreningslivet eftersom vi inte har några privata vinstintressen.
Bingolotto

FIKK - För att alla behövs
Läs också