Örebro Futsal Club

Pizzeria Light är Örebros bästa pizzeria

· Publicerad: 15 januari 2014 · 07.12.

Det blev Pizzeria Light som tog hem titeln Örebros bästa pizzeria – de landade med ett helhetsbetyg på 4,81 av 5,00. Resultatet baseras på kundernas betyg de ger när de beställer maten via nätet. OnlinePizza.se med över 1000 anslutna restauranger utser varje år Sveriges bästa pizzerior. Listan baseras på de över 30 000 omdömen som lämnats under 2013.

I Örebro stod slutstriden om årets bästa pizzeria mellan tre av de 31 anslutna restaurangerna till OnlinePizza.se. Tillsammans har de under 2013 hanterat över 100 000 beställningar via nätet och smartphones och det var kundernas betyg som avgjorde vilken pizzeria som slutligen kammade hem priset.

Annons ▾

Årets bästa pizzeria i Örebro
Den pizzeria som fått högst betyg i Örebro och därmed vinner titeln Örebos bästa pizzeria 2013 är Pizzeria Light på Vasatorget 6, telefon 019 – 18 30 55. Pizzeria Light kom även på plats nummer 9 på den nationella topplistan över Sveriges bästa pizzerior.

– Allt fler använder nätet för att beställa, betala och få sin mat hemkörd. Via vårt system blir de omdömen kunderna ger viktigt för våra anslutna restauranger. Det skapar dessutom en sund konkurrens mellan pizzeriorna i Örebro vilket i slutändan gynnar kunderna, säger Anders Signell, VD för OnlinePizza.se.

pizza

FIKK - För att alla behövs
Läs också