Örebro Futsal Club

Återvinningsstation i Örebro flyttas tillfälligt

· Publicerad: 6 mars 2014 · 13.44.

Förpacknings- och Tidningsinsamlingen (FTI) måste inom kort flytta återvinnings-stationen på Brunnsvägen i Örebro. Flytten är temporär och sker inom parkeringen vid ICA Parkhallen Adolfsberg.

– Det handlar om en flytt på cirka 50 meter, men det är viktigt att de boende i Örebro hittar till återvinningsstationen, inte minst då detta är en station som används frekvent, säger Ulla Krohn, regionchef vid Förpacknings- och Tidningsinsamlingen. Marken där stationen står i dag ska bebyggas och vi kommer därför få en ny permanent placering framöver, en placering alldeles i närheten av denna tillfälliga plats.

Annons ▾

En återvinningsstation ger de närboende möjlighet att lämna sina källsorterade förpackningar av papper, plast, metall, glas samt tidningar. I ett större perspektiv bidrar återvinningen och tillverkningen av nya förpackningar, nya produkter, nytt glas och nya tidningar till att vi inte slösar på jordens ändliga resurser i onödan.

För ytterligare information:

Ulla Krohn, Regionchef, Förpacknings- och Tidningsinsamlingen
Tel: 08-566 144 04
ulla.krohn@ftiab.se

FIKK - För att alla behövs
Läs också