Örebro Futsal Club

WordPress 3.9, den vackraste versionen av WordPress så här långt.

- .

Ett WordPress för alla dina enheter, jag talar om WordPress 3.9 och jag kör den versionen just nu här på Örebro Tribune. Versionen är fortfarande en ”blödande” alpha och man märker av små buggar lite här och var.

Skrivandet sköter jag från en IPad, men skulle lika gärna kunna göra det från min iphone eller datorn, administrationen är anpassad för alla enheter.

Annons ▾

20140308-235048.jpg

Redigera ditt inlägg direkt i bloggen. Du kan direkt i inlägget, redigera och göra dina ändringar utan att gå via administrationen. Denna del fungerar ännu inte för mig, då detta verkar vara en bugg i systemet. Jag kan inte använda Tiny MCE 4 som uppdaterats i WordPress 3.9 utan får hålla mig till ”texteditorn” ett tag till.

Nytt magazine theme. Denna version har utrustats med ett nytt tema, magasin/news tema i sann wordpressanda, självklart ett responsive tema och fungerar lika bra på dator som telefon eller surfplatta.

20140309-000913.jpg

Kommer köra på, återkommer med mer rapportering om denna, den vackraste versionen av WordPress innan lanseringen i April.

FIKK - För att alla behövs
Läs också