Örebro Futsal Club

Örebro och Djurgården till SHL?

Måndagen den 17 mars drar årets kvalserie igång. Enligt oddsen från spelbolaget Unibet håller sig Örebro kvar i SHL. Med sig upp till högstaligan får de sällskap av Djurgårdens IF som därmed snuvar AIK på SHL-platsen.

· Publicerad: 17 mars 2014 · 08.02.

Måndagen den 17 mars drar årets kvalserie igång. Enligt oddsen från spelbolaget Unibet håller sig Örebro kvar i SHL. Med sig upp till högstaligan får de sällskap av Djurgårdens IF som därmed snuvar AIK på SHL-platsen, i alla fall sett till oddsen.

– Känslan är att Örebro klarar sig kvar tämligen säkert. Sett till form och nyförvärv är de den största favoriten inför kvalet. Sedan tror vi att det blir ett tronskifte i stockholmshockeyn och vi håller Djurgården som knapp favorit strax före AIK och Malmö, säger Jonas Nilsson, pressansvarig på Unibet.

Annons ▾

Men inför omgång ett i kvalserien, där just AIK och Djurgårdens IF möts, är AIK favorit och står i oddset 2.20 att vinna matchen, mot Djurgårdens 2.80. Även Malmö och Örebro tippas vinna sina respektive inledande matcher.

Unibet har även tagit fram odds på vem i kvalserien som kommer att göra flest poäng. Även där är Örebro favorit genom lagets anfallare Ville Viitaluomaoch Jere Sallinen. De båda tippas toppa poängligan när kvalserien summeras.

Foto: N´Sharp – Pressbilden.se
Foto_-Nsharp_Pressbilden_ÖHK

FIKK - För att alla behövs
Läs också