Örebro Futsal Club

Takida går in etta på topplistan med nya albumet All Turns Red.

- .

Förra veckan släppte Takida albumet ”All Turns Red” och Sveriges största rockband visar att deras storhet håller i sig. Albumet intog direkt första platsen på Sverigetopplistan!

Takida repar just nu för fullt inför turnéstarten i Conventum Kongress i Örebro den 28 mars.

Annons ▾

Ångebandet fick sitt stora genombrott 2007 med tracksettan ”Curly Sue”, och har sedan dess radat upp hits som, Handlake Village, The Things We Owe, Never Alone Always Alone, Haven Stay och multiplatina singeln You Learn.

Takidas hitlåtar har spelats över 70 000 gånger i svensk radio, vilket gör att de är ett av det mest spelade rockbanden i den svenska etern. De har makalösa 100 000 000 streams på streamingtjänster, samt flertalet dubbel och platina singlar och album.

FIKK - För att alla behövs
Läs också