Örebro Futsal Club

Örebro mötte Rögle på hemmaplan

- .

Så var det dags för Örebro att möta serietvåan (Rögle) i kvalserien till SHL. Örebro dominerade totalt i första perioden och släppte aldrig in motståndarna utan tog ledningen med 1-0 i den 5:e minuten och det var Viitaluoma som satte ett stenhårt skott i krysset. I den 13:e minuten så sätter A. Eriksson pucken bakom K. Lindskoug som var chanslös.

I den andra perioden så var det ett betydligt starkare Rögle som kom ut och pressade på Örebro och satte pucken bakom T. Sandberg i 12:e minuten, Rögle tändes av detta mål och det skulle bli ytterligare ett Rögle mål minuten senare och 2-2 var ett faktum. Detta resultat stod sig matchen ut och förlängningen blev mållös så det skulle bli ett avgörande på straffar, och som så många gånger innan så var det Örebro som drog det kortaste strået och därmed tappade extra poängen. Trots denna förlust så ligger Örebro etta i kvalserien men har Rögle på samma poäng. Örebro har en bättre målskillnad.

Annons ▾

Dagens publiksiffra var på 4760 personer.

Foto: N´Sharp – Pressbilden.se
Foto_-Nsharp_Pressbilden_ÖHK_vs_Rögle_3

Foto_-Nsharp_Pressbilden_ÖHK_vs_Rögle_7

Foto_-Nsharp_Pressbilden_ÖHK_vs_Rögle_8

FIKK - För att alla behövs
Läs också