Örebro Futsal Club

Gårdskarl hittade främmande man i fastighet

· Publicerad: 27 mars 2014 · 09.40.

Vid 7-tiden på torsdagsmorgonen larmades polis och ambulans till Hagendalsvägen i Kumla, där en gårdskarl hittat en främmande man liggandes på golvet i en av lokalerna. Mannen verkar påverkad eller sjuk enligt den första händelserapporteringen.

Ambulansen tar efter en stund beslut om att mannen ska stabiliseras på båren med bland annat en nackkrage innan transport till sjukhuset. Polisen börjar sedan söka och säkra bevisning på fastighetens tak och utrymmena nedanför, då mannen eventuellt kan ha gjort sig entré till fastigheten via en stege på taket.

Annons ▾

I anslutning till ingången hittas bland annat en keps och en sexleksak som samlas upp i en papperspåse av polisen.

Hos polisen är det än så länge lite oklart vad som hänt på adressen.

– Det är en gårdskarl som hittat en person liggandes i källaren, han verkar sjuk eller påverkad. Jag vet inte exakt vad som hänt ännu, men vi har en patrull på plats och jobbar med det, berättar polisens vakthavande befäl.

Foto: Christian Gustafsson – Utryckning.se
man-kumla

man-kumla2

man-kumla-huvud

FIKK - För att alla behövs
Läs också