Örebro Futsal Club

AF:s utbildningar ökar inte chansen till jobb

Detta är skrämmande om arbetslösa bara ska placeras i fack, dom olika faserna och utbildningar som leder till erfarenhet, men inte till jobb.

- .

Detta är skrämmande om arbetslösa bara ska placeras i fack, dom olika faserna och utbildningar som leder till erfarenhet, men inte till jobb. Det ligger ju på den arbetslöse att söka jobbet, göra vad den kan för att nå fram den sista biten till jobbet, men dom behöver en god, professionell hjälp för att nå fram.

Finns inte behovet att anställa, då är det knappast lönt att kasta statens pengar i bottenlöst hål.

Annons ▾

Mycket pratas det om Arbetsförmedlingens jobb idag och många externa entreprenörer som tar sig in, som tar över arbetsförmedlingens roll dit arbetssökande slussas över till. Ännu en stor kostnad för statliga pengar, till nytta eller inte?

Vad tycker du?

AF:s utbildningar ökar inte chansen till jobb – Nyheter | SVT.se.

FIKK - För att alla behövs
Läs också