Örebro Futsal Club

Din Trädgård 2014 på Conventum Arena

· Publicerad: 28 mars 2014 · 10.32.

Hela helgen från fredag den 28 mars till söndag den 30 mars fylls Conventum Arena av plantor, lökar, fröer, trädgårdsredskap och mycket mer i en kreativ miljö och en underbar doft av blommor. Det är årets upplaga av mässan din trädgård.

Få inspiration av duktiga utställare, lyssna på massor av underhållande och kvalitativa föreläsningar och shoppa loss bland utställare.

Annons ▾

En utställare som är nytt för i år är Peters Entreprenad & Uthyrning som kan hjälpa dig med grävning, entreprenad, fastighetsskötsel, sandsopning, gräsklippning, klippning av häckar, trädbeskärning och rensning. Peter har minigrävare, minilastare med skopa och pallgafflar, transportkärror och maskiner som behövs för att hjälpa dig.

Välkomna våren på en underbar trädgårdsmässa helt enkelt!

trmassa3

PENT-UTH

trmassa4-2

trmassa

trmassa6

FIKK - För att alla behövs
Läs också