Örebro Futsal Club

Man rånad och slagen med en cementplatta i Brickebacken

- .

Ambulans kallas till Norra Bro klockan 02.07 under natten till påskafton, detta efter att en man uppgett att han blivit misshandlad av två stycken yngre gärningsmän som bland annat skall ha slagit honom med cementplattor. Misshandeln har enligt uppgifter skett någonstans på Saxons väg i bostadsområdet Brickebacken i Örebro.

Den misshandlade mannen uppgav för polis att han passerade pizzerian i Brickebacken vid ungefär klockan 01.50 och där stod ett antal ungdomar. När mannen passerat pizzerian och cykelbron över Granrisvägen och vidare in i parken har två ungdomar i 15-20 års åldern kommit ifatt honom på cykel. En av ungdomarna skall ha fattat tag i en större betongsten och har sedan utdelat flera slag mot mannens huvud.

Annons ▾

I samband med misshandeln så tog ungdomarna en telefon från mannen därför rubriceras händelsen som rån.

FIKK - För att alla behövs
Läs också