Örebro Futsal Club

Mikael Wiehe på Kulturhuset

· Publicerad: 27 april 2014 · 22.57.

Örebro och Kulturhuset gästades på söndagskvällen av ingen mindre än “progg-kungen” Mikael Wiehe och självklart kunde man räkna med att pressbilden fanns på plats och tog ett par bilder. Det var ungefär 100 personer som sökt sig till Kulturhuset där Klemo Produktion arrangerat en spelning med Wiehe som som vanligt bjöd på underhållning av det lugnare slaget.

Men det är något speciellt med denna artist som får publiken trollbunden och lyhörda för budskapet han förmedlar i sina texter, själv har jag sett och lyssnat på Wiehe många gånger genom åren och kan konstatera att ha är en artist som gör sig bäst på en scen ute en varm sommarkväll.

Annons ▾

Jag måste ändå poängtera att det var absolut ingen dålig spelning i kväll, utan det enda som fattades var att ligga på rygg, ute på en gräsmatta och njuta till musiken samtidigt som solen letar sig fram genom trätopparna.

Foto: Pressbilden.se
Foto_-Nsharp_Pressbilden_Mikael-Wiehe

Foto_-Nsharp_Pressbilden_Mikael-Wiehe2

Foto_-Nsharp_Pressbilden_Mikael-Wiehe4

FIKK - För att alla behövs
Läs också