Örebro Futsal Club

Kodat tillsammans med Gavin, helt insnöad i sommarvärme

· Publicerad: 28 april 2014 · 23.35.

Senaste veckorna har varit grymma, ett ord i positiv benämning. Telefon plingar till, nåt är på gång och jag får flytta bort ett gäng av dom hundar som slagit sig till ro tillsammans med oss framför vårt maratontittande av serier som jag bara måste ha, måste få sluka säsonger av serier för att varva ner.

Som ni kan se på sidorna Utryckning.se och Örebro Tribune så har dom fått en helt ny skrud, en remake som jag bara var tvungen att ge mig på. Veckor av kod, skriva, tänka, resa sig från kontorsstolen, betrakta färg och form. iPad och telefon får följa med mig överallt, jag måste se även på dessa hur saker ser ut, hur dom fungerar. Kläcker en ide, kollar färgkombinationer som snabbt skrivs ner och upp på tavlan. Kollar färger, kollar former en gång till innan jag slår mig ner, dyker in i koder och försvinner för omvärlden ett par timmar till.

Annons ▾

I lördags förklarade jag för min sambo att jag är klar, jag ska tanka upp grejorna nu och köra igång sidorna live. Fick ett kort svar från min tålmodige bättre hälft – du blir aldrig klar! Jo för fasen, nu är jag det delger jag henne samtidigt som jag kom på en sak jag borde ha med, måste, ska bara…

Gavin DeGraw finns med mig i lurarna, artist jag bara inte kan släppa när jag jobbar vidare en stund. Nu är jag på lågvatten i soffan med hundar i knät, iPad i famnen och två sidor jag är ganska nöjd med utseende, funktionerna är fungerande och jag kan sjunka in i serien som strömmas ur tv-rutan.

Ta hand om varann

FIKK - För att alla behövs
Läs också