Örebro Futsal Club

En person skottskadad i Vivalla

- .

En person blev under torsdagskvällen skadad i samband med en skottlossning vid Krönikegatan i bostadsområdet Vivalla i Örebro. Polisen fick larmet vid klockan 20.20 tiden ifrån flertal personer om skottlossningen.

Ett flertal polispatruller anslöt till den troliga brottsplatsen som spärrades av och man hade förhör med vittnen. Tekniker på utlarmade till platsen för att genomföra brottsplatsundersökning. Brottet är rubricerat som försök till mord.

Annons ▾

Polisen har vid 22.20 tiden fortfarande ett tiotal patruller och bilar på platsen, man har spärrat av flera innergårdar i jakt på bevis och gärningsman.

Ingen person är ännu gripen misstänkt för gärningen.

Foto: Christian Gustafsson
Skott-kronike-vivalla

vivalla-skott0501

vivalla-skott05012

vivalla-skott05013

vivalla-skott05014

FIKK - För att alla behövs
Läs också