Örebro Futsal Club

Fest spårade ur i Frövi – festdeltagare blev knivskuren

· Publicerad: 13 mars 2015 · 09.53.

En fest spårade sent på torsdagskvällen ur i Frövi, mellan Örebro och Lindesberg. Två av deltagarna på festen började att slåss med varandra utanför villan där festen hölls och i samband med detta så knivskars en av festdeltagarna i ryggen.

Ambulans samt polis larmas ut till adressen i Frövi. En man född 1983 grips av polis.

Annons ▾

Mannen som blev knivskuren under slagsmålet utanför villan fördes med ambulans till Universitetssjukhuset i Örebro för vård.

Man finner skär samt stickskador mot överkroppen. Mannen har under natten fått lämna sjukhuset efter omplåstring. Den misstänkte mannen som greps av polisen är anhållen av åklagare misstänkt för grov misshandel.

FIKK - För att alla behövs
Läs också