Örebro Futsal Club

Örebro Volley filade på formen inför slutspelet

· Publicerad: 14 mars 2015 · 18.11.

Idag spelades den sista matchen för Örebro Volley i damernas elitserie. Det har sen ett par omgångar varit klart att Örebro slutar på en sjätte plats. Dagens match var med andra ord helt oberoende för slut resultatet, något som även syntes på läktarna dock publiken svek.
Det brydde sig dock inte tjejerna i Örebro om, de bjöd till på en bra match mot gästande Svedala. Detta Svedala som slutade på en femte plats, en position högre än Örebro. Det syntes dock inte i första set där hemmalaget relativt enkelt kunde vinna med 25-16.
Det andra setet blev betydligt jämnare då Svedala längre hängde på Örebro, men till sluta kunde hemmalaget vinna med 25-21. Det tredje och sista setet vann Örebro med 15-16.
Nu är det dags för slutspel, i skrivande stunder är det inte än klart vilka Örebro möter. Det är de fyra topplagen som väljer, där Engelholm som seriesegrare får välja först. För Örebro skulle ett möte mot Lindesberg vara bra både för volleybollen i regionen, och den ekonomiska delen.
Spelmässigt spelar det ingen roll vilka de möter, ska de segra i slutspelet måste de slå alla lag, där framför allt Engelholm och Hylte är de två svåraste motståndarna att möta.

Annons ▾

FIKK - För att alla behövs
Läs också