Örebro Futsal Club

Speedwaystjärna i Indianerna fast för rattfylla

· Publicerad: 17 mars 2015 · 21.29.

Natten mot måndag stoppades en av speedwaystjärnorna som kör för Indianerna i Kumla av polis. Stoppet skedde i Krylbo och efter provtagning så visade det sig att han hade 1.51 promille i blodet och är nu misstänkt för grovt rattfylleri.

Det är inte första gången speedwaystjärnan åker fast för rattfylla, redan år 2004 och år 2007 ertappades han av polis och petas nu från landslaget.

Annons ▾

– Jag är mest förbannad på mig själv. När det gått så bra. Men jag har inget att skylla på. Jag gick in i mig själv för mycket. Då blev det så här, säger han till Avesta tidning.

Även följarna på hans Facebook kunde i efterhand läsa
”Jag vill bara säga till alla mina fans, min familj, mina vänner, klubben och sponsorerna att jag är ledsen. Allting har gått så bra och jag har ingen ursäkt för det jag gjorde. Jag har begått ett stort misstag.”

FIKK - För att alla behövs
Läs också