Örebro Futsal Club

The Farewell Show var inte farväl – ”Man måste få lira”

· Publicerad: 17 mars 2015 · 10.10.

Jerry Williams är tillbaka på scenen igen i höst. Detta bekräftar eventbolaget Blixten & Co på tisdagen.

Ridån drogs igen för sista gången. Strålkastarna slocknade och de sista, av dom 250 000 personerna i publiken hade lämnat arenan. ”The Farewell Show” var över. Nu har det snart gått två år.

Annons ▾

– Familjen, hunden, kompisarna, gymmet och ishockeyn är okey. Men… FAAN… MAN MÅSTE FÅ LIRA!, säger Jerry Williams

Artister är som cirkushästar. De måste få trampa i manegen. Nu är det dags igen. Att få känna sitt eget band knuffa på i ryggen och stå inför en publik. Inget kan vara bättre.

Den 18 september 2015 intar Jerry och hans 8-mannaband Kajskjul 8 i Göteborg med ”Jerry Williams – Man måste få lira”. Biljetterna släpps den 30 mars.

Jerry Williams spelade för utsålda hus på Kajskjul 8 våren 2012 och i höst är han alltså tillbaka på scenen tillsammans med sitt 8-mannaband. Precis som då blir det lite avskalat, personligt och laddat med favoritlåtar, det blir ett efterlängtat återseende.

Vi längtar efter att få ta emot Jerry och hans grymma musiker
– Vi är otroligt glada över att ha Jerry Williams hos oss igen. Han är en helt fantastisk artist, genuin och äkta, som verkligen får med sig publiken och bjuder på sig själv. Vi längtar efter att få ta emot Jerry och hans grymma musiker, och få bjuda alla på en skön höst i rockens tecken här hos oss, säger Ulrika Kvarnhult, VD på Kajskjul 8.

FIKK - För att alla behövs
Läs också