Örebro Futsal Club

Problem med stölder och bränder på Karl Johans skolan

· Publicerad: 18 mars 2015 · 19.52.

Det har under en kort tid brunnit i papperskorgar vid två tillfällen på skolan, det har även varit stölder från skåp som brutits upp i ett brev till elevernas föräldrar meddelar Rektorn detta.

-Till alla vårdnadshavare på Karl Johans skola.

Annons ▾

Jag vill på det här sättet informera er alla om att vi i fredags vid lunchtid hade ett brandtillbud på skolan. Branden uppstod i en papperskorg på plan tre och tack vare att den uppmärksammades mycket snabbt av en lärare kunde den omedelbart släckas.

Vi ser mycket allvarligt på det inträffade och händelsen är polisanmäld och kommer att utredas vidare.

Vi ber om ursäkt över att informationen till er vårdnadshavare om brandtillbudet kommer så sent.
Jag vill samtidigt i detta brev på nytt informera om fortsatta stölder på skolan. Det händer fortfarande att elever blir av med pengar som ligger i klassrummet och några elever har drabbats av att deras skåp med kombinationslås har lirkats upp.

Samtliga förluster bör polisanmälas av vårdnadshavare och skolan anmäler händelser och intrång av obehöriga personer. Prata med era barn om att inte ha med mer pengar än nödvändigt och att hålla uppsikt över sina värdeföremål. Vi gör vad vi kan för att hela tiden bevaka ingången till skolan och att röra oss i korridorer och övriga lokaler.

Hälsningar
Lena Boström, rektor

FIKK - För att alla behövs
Läs också