Örebro Futsal Club

Stal plånboken från en 97-årig kvinna i hennes hem

· Publicerad: 18 mars 2015 · 20.30.

En yngre man erbjuder sig hjälpa en 97-årig kvinna upp till hennes lägenhet på väster i Örebro. Detta inträffar någon gång mellan klockan 16.00 och 16.58 på onsdagseftermiddagen då larmsamtalet kommer in till polisen.

En äldre man som troligen är i sällskap med den yngre mannen håller upp dörren in till trapphuset där kvinnan bor. Kvinnans jacka hängs upp på en krok och från jackan tillgrips en plånbok som tillhör den 97-åriga kvinnan.

Annons ▾

Både den yngre och den äldre mannen försvinner sedan snabbt från platsen efter att ha ”hjälpt” kvinnan.

Polisen har sökt med hundpatrull samt utfört en brottsplatsundersökning. Iakttagelser om händelsen mottages tacksamt på 114 14.

FIKK - För att alla behövs
Läs också