Personer attackerades av lösspringande schäferhundar

· Publicerad: 1 april 2015 · 19.51.

Polisen får in en anmälan från området Varberga efter att två lösspringande schäferhundar attackerat minst två personer, enligt anmälaren skall den första personen som blev attackerad klarat sig oskadd och ägaren till hundarna skall ha gett denne pengar som plåster på såren.

Hundarna fattar sedan intresse för person numer två ”anmälaren” som blir påhoppad och biten i ena låret, ägaren lyckas kalla in hundarna och stoppar in dom i en bil och lämnar sedan platsen utan att kolla hur det gick för personen som blivit biten.

Annons ▾

En anmälan är gjord och en fördel är att det finns ett registreringsnummer på bilen som hundägaren lämnade platsen.

Hunden på bilden har inget med artikeln att göra
Hunden på bilden har inget med artikeln att göra

FIKK - För att alla behövs
Läs också