Fantastiskt bra framträdande av Love Antell

- .

Under kvällen på Skärtorsdagen så fylldes hela den nedre delen av nattklubben Satin upp när den före detta Florence Valentin sångaren Love Antell kom på besök till Örebro. Sist han spelade i Örebro var just med sitt förra band, detta när Satin fortfarande låg på Olaigatan vid Norrcity, detta var år 2008 och mycket har hänt sen dess.

Love har bland annat nu medverkat i TV4:s populära serie ”Så mycket bättre”. Att han just varit med i ”Så mycket bättre” kan var något negativt för själva artisten Love Antell. Mycket fokus kan ligga på att han måste spela covers istället för hans egna låtar. Detta var något som jag skämtade om ett par timmar innan konserten. Man ska inte underskatta Satin, som i grund och botten är klassisk popklubb i Örebro och många som gick dit ikväll kom för att se Love Antell och inte någon TV-kändis från TV4.

Satin var fullt den här kvällen, det gick knappt att komma fram vid scenen och det var många som hade kommit för att se den 34 årige Stockholmaren. För mig var det en första gången och jag blev inte besviken.

Love Antells musik kan beskrivas som en hybrid mellan Håkan Hellström och Markus Krunegård. En poetisk tolkning om livet i samhället som backas upp av gnälliga gitarrer. Love Antell var fantastiskt bra från det ha gick upp på scen till det han gick av, även låtarna från ”Så mycket bättre” funkade bra ikväll, detta för att de just är tolkade av Love Antell.

Ska man nu ta ut en låt som verkligen var kanon så är Florence Valentin låten ”Pokerkväll i Vårby Gård, något som även syntes på publiken. Alla fick en del av kakan, och de fick se vad de kom för att se.

 

Wheels4fun
Läs också