Örebro Futsal Club

Ombyggnaden innebär mycket lull i sidans koder

- .

Sådär nu möts sedan natten till långfredagen utav nåt nytt på sidan igen. Jag hoppas du gillar det du ser – jag själv känner mig rätt nöjd även fast jag vet jag har en del kvar att göra, mycket småplock och en del ”barnsjukdomar” som man testar fram och försöker åtgärda snabbt och enkelt.

Hjärntrött efter allt intensiva kodande, det var en del som var nytt att lära då vi använder oss av Thesis Framework. Nytt är alltid kul att lära och jag tror att detta är bästa grunden, i allafall för oss. Vi byggde på färdig grund istället för helt nytt.

Jag kommer hela tiden gå igenom saker en och en för att se så det fungerar. Innan jag påbörjade arbetet igår med flytten så gick jag igenom det mesta, körde validering på CSS som visade godkänt.

Skärmbild från 2015-03-31 10:04:43

Vi vet att sidan inte i nuläget är anpassad för mobiltelefonen, detta står på vår lista över åtgärder. Den fungerar fantastiskt bra i IPad (surfplattor) och datorn.

Vill passa på att önska er alla en glad påsk

mvh Håkan

GitLabbet.se
Läs också