Örebro Futsal Club

Besöksrekord på SF Bio under påskhelgen!

- .

Påskhelgen blev den bästa påsken någonsin på SF Bio – åtminstone i modern tid. Förra rekordnoteringen löd på 202 000 besök och sattes påsken 2012. Det nya rekordet lyder på 225 851 besök – en ökning med hela 12 %!

Flest besök gjordes på filmen ” Fast and Furious 7” med fantastiska 64 560 besök, men många andra filmer var också mycket välbesökta, t ex familjefilmerna ”Home” och ”Berättelsen om Askungen” samt den sedan länge emotsedda fortsättningen på succén ”Divergent” – actionfilmen ”Insurgent”. Även lite äldre filmer som ”Kingsmen: The Secret Service” och ”Paddington” fortsatte att locka publik i helgen.

– Påsken är normalt en bra biohelg, men vädret är ju alltid en osäker faktor denna helg där man kan uppleva allt från snöstorm till grillkvällar, säger Thomas Runfors, informationschef på SF Bio. Att det blev ett rekord är väldigt roligt, och det är främst ett resultat av en varierad programsättning där det funnits en film för alla våra kunder, alltifrån ”Hotel Marigold” till ”Asterix”. Bio är fortfarande det bästa alternativet när man vill lyfta sig ur soffan och göra något tillsammans och få en upplevelse att dela med andra.

Redan om ett par veckor är det dags för nästa storfilm som kommer att skapa ett högt tryck på biograferna. Då förenas åter våra superhjältar Thor, Hulken, Iron Man m fl i ”Avengers: Age of Ultron”, en film som många actionfans har sett fram emot länge.
u2hhfelf4ouvu9w5esnq

GitLabbet.se
Läs också