Örebro Futsal Club

Bil körde av vägen vid avfarten mot Marieberg

· Publicerad: 14 april 2015 · 13.38.

En trafikolycka inträffade strax innan 13-tiden på tisdagen vid avfarten från motorvägen till Marieberg. Personbilen som var inblandad i trafikolyckan kom söderifrån och körde av vägen, ner i en slänt vid sidan av vägen.

Enligt förstahands uppgifter som nådde oss på redaktionen så hade fordonet voltat och låg på taket, men det är i nuläget obekräftade uppgifter.

Annons ▾

Vår fotograf på platsen berättar att personbilen är rejält plåtskadad efter olyckan. Personen som färdades i fordonet ska ha tagit sig ur fordonet innan räddningsfordonen anlände fram till olycksplatsen.

Räddningstjänsten i från Örebro, ambulans och polis blev vid klockan 12.54 utlarmade till olyckan.

FIKK - För att alla behövs
Läs också