Örebro Futsal Club

Man född 1924 bestulen på parkering

· Publicerad: 15 april 2015 · 20.31.

Polisen kallas till ICA-Maxi i Kumla efter att en herre född 1924 har blivit bestulen på sin plånbok av en kvinna på parkeringen.

En kvinnan tränger sig på den äldre mannen och hjälper denne med att packa ned mannens rullator i hans bil och i samband med detta passar kvinnan på att stjäla mannens plånbok som förvarades i innerfickan på mannens jacka.

Annons ▾

Kvinnan beskrivs ha varit i 40-års åldern och ha varit satt i kroppen samt kraftigt byggd, kvinnan skall även ha haft ”grova” drag i ansiktet och ha ett speciellt utseende samt talat dålig svenska. Kvinnan lämnade platsen röd bil av äldre modell.

Polisen söker efter vittnen till händelsen som skedde under onsdagen den 15 april mellan klockan 15.40 – 16.10 vet du/ni någonting kontakta polisen på telefon 11414

FIKK - För att alla behövs
Läs också