Örebro Futsal Club

Kommer ni ihåg 80-tals serien Huset fullt

- .

Kommer ni ihåg den amerikanska komediserien Huset Fullt – eller som på engelska Full House, som visades på tv mellan åren 1987-1995.

Serien kommer som det ryktas om snart i en ny utgåva. Flera medier runt om i världen skriver att streamingtjänsten Netflix är intresserade av att göra en ny, modern version av serien som enligt uppgifter ska heta Fuller House.

Annons ▾

Netflix har i dagsläget inte bekräftat uppgifterna ännu, men skådespelarna Candace Cameron Bure och Andrea Barber, som i originalserien spelade DJ Tanner respektive Kimmy Gibbler, kommer som det ser ut att ha huvudrollerna i den nya serien.

Bob Saget, John Stamos och Dave Coulier – aka Danny, Jesse, och Joey kommer ha åtskilliga gästskådespelare. Tvillingarna Mary-Kate och Ashley Olsen, deras medverkan i serien har det inte talats någonting om ännu.

Uppföljaren Fuller House kommer som det ser ut fokusera på den äldsta dottern DJ Tanner och hennes grannkompis Kimmy Gibbler, men vilka övriga fokuspunkter som serien kommer handla om vet man inte i nuläget.
(Netflix nyheter)

FIKK - För att alla behövs
Läs också