Brand i en ladugård utanför Lundby i Örebro

- .

SOS alarm larmar ut räddningstjänsten tillsammans med polis och ambulans till Vallby utanför Lundby i Örebro. Det har inkommit larm om att det brinner i en ladugårdsbyggnad.

Räddningstjänsten ifrån Örebro och Byrsta larmades vid klockan 19.34 på tisdagskvällen ut till platsen. Ladugården är en övergiven byggnad, när räddningstjänsten anlände fram till platsen var byggnaden övertänd och man låter byggnaden brinna ner till grunden.

I samband med att branden startade så sågs två mopeder lämna platsen i hög fart. En dryg timme tidigare vid 18.35 så inkom larm om en gräsbrand utmed Kårstavägen vid Hovsta där ungefär en hektar brunnit. På platsen fanns flera brandhärdar som i sin tur tyder på att den kan vara anlagd. Det kan inte heller uteslutas att de båda bränderna har samband med varandra.

[gss link=”none” ids=”84876,84877,84878″]

Wheels4fun
Läs också