Örebro Futsal Club

En ny favorit från McDonalds har sett dagens ljus

- .

Jag satte mig som vanligt i morse och kollade av pressreleaser och nyheter att skriva till Örebro Tribune och där i inkorgen på redaktionen låg ett pressmeddelande om att just i dag lanserar McDonald´s sin nya meny med gourmetburgare.

En av hamburgarna är en fantastisk Beef Bacon Clubhouse vilket är den jag testade denna dag, samtidigt hade man på restaurangen ett erbjudande av burgaren Chicken Bacon Clubhouse.

Annons ▾

Jag skickade ett meddelande till restaurangägaren Magnus Pojen som bjöd in mig, att komma förbi restaurangen på Södermalmsplan i Örebro för att testa måltiden.

När jag anländer in till restaurangen så blir jag inbjuden in i köket och får följa processen när min Beef Bacon tillverkas – se bilder.

Jag letar reda på en skuggig plats och sätter mig i restaurangen och öppnar locket till lådan som burgaren ligger i, det första som slår mig är att det är ett så kallat ”Sibylla” papper runt om burgaren, detta fångar upp det som brukar kunna rinna ut på sidorna när man tar en tugga.

Tips Pappret runt hamburgaren gör att man lätt kan äta denna i bilen utan att det kladdas med dressing överallt.

Nog snackat om förpackningar och vi riktar in oss på hamburgaren, redan första tuggan så känner man att det verkligen är en uppsjö av olika smaker, men ingen har övertag utan alla smaker fyller sin funktion. Brödet är lätt rostat och insidan ger en fast form som håller ingredienserna på plats.

En viss sötma, passar riktigt bra ihop med de tre salta baconskivor, rödlöken och den saftiga nöt-burgaren samt dom färska grönsakerna som ligger på.

Till denna måltid bjöds jag på en Ice Smoothies med smakerna Persika Passion vilket var den första Smoothien jag har smakat, detta lär inte bli den sista. Denna isiga dryck kommer lätt att inhandlas ett flertal gånger och får hjälpa till att svalka denna sommar.

Som grädde eller Kaffe på moset serverade herr Pojen mig en efterrätt Ice frappé mocha.

Kommer jag att köpa denna burgare någon mera gång?
-Ja Det kommer jag absolut att göra!

Varför?
-Denna burgare är otroligt smakrik och fräsch samt väldigt mättande och ett stort plus är att den är ganska lätt att äta utan att det blir kladdigt.

Passa på att äta och testa dessa burgare som serveras på McDonalds restauranger fram till den till den 15 juni -15

FIKK - För att alla behövs
Läs också