Örebro Futsal Club

Örebro SK i botten efter ny förlust

- .

Efter en poäng och ett mål på de tre inledande matcherna var en seger mot GIF Sundsvall ett måste för Örebro SK. De spelade på hemmaplan och möte ett lag som även de hade inlett säsongen svajigt, till skillnad från ÖSK hade dock Sundsvall en seger med sig till Behrn Arena.

Det blev ingen bra start för ÖSK på matchen, redan i den 3:e minuten gjorde Pa Didda 0-1 för gästerna och i den 19:e minuten satte Robin Sellin 0-2. Efter målen bytte Örebro ut Ayanda Nikili som var olyckligt inblandad i bägge baklängesmålen.

Annons ▾

Starten på den andra halvleken blev även den olycklig för ÖSK när Simon Helg gjorde 0-3 till redan i den 49:e minuten. Hemmalaget var inte alls med i matchen och man hade gång på gång misslyckat grovt i försvaret.

Men Örebro skulle få kontakt. Ahmed Yasin förvaltade en straff i den 54:e minuten och en propp lossnade för hemmalaget. Sedan pressade ÖSK på och var nära flera gånger men man kunde inte förvalta målchanserna man fick. Skärpan saknades helt.

Yasin var en av spelarna i ÖSK som rykte upp sig efter målet, tillsammans med Nordin Gerzic och Patrik Haginge. Men det funkar inte att spela bra i 25 minuter när man spelat uselt i 50 minuter, och därför ligger ÖSK sist i tabellen.

[gss link=”none” ids=”84836,84837,84838,84839,84840,84841,84842,84843″]

FIKK - För att alla behövs
Läs också