Örebro Futsal Club

Mikasa Challenge – Sveriges största ungdomsturnering i volleyboll

· Publicerad: 22 april 2015 · 16.15.

Mikasa Challenge – Sveriges största ungdomsturnering i volleyboll kommer spelas i Örebro mellan den 1-3 maj 2015. Hela 268 lag anmälda från 59 klubbar ifrån hela Sverige.

Årets upplaga av Sveriges största ungdomsturnering i volleyboll blir större än någonsin tidigare. När anmälan gick ut vid midnatt mot torsdagen stod det klart att 262 lag har anmält sig. Fjolårets succé i Örebro har spridit sig.

Annons ▾

Deadline för anmälan har passerats och det är hela 268 lag anmälda från 59 klubbar ifrån hela Sverige.

Helt fantastiskt att ha så stor del av Volleybollsverige samlat under helg och inte minst då vi även har herrlandslaget på plats som slipar formen inför EM-äventyret senare i maj skriver Svenska Volleybollförbundet i ett nyhetsbrev som skickats ut.

Rejäl utmaning för arrangörerna
Det här blir givetvis en utmaning för oss som arrangör för att få ihop banor, logi, mat och logistik. I fjol kom 238 lag hit, mot 262 anmälda i dagsläget, men vi ser fram emot turneringen och tycker att det är så roligt att så många kommer säger Olle Anfelt i arrangerande Örebro VBS.

FIKK - För att alla behövs
Läs också