Örebro Futsal Club

Netflix bekräftar en ny säsong av Bloodline

- .

Streamingtjänsten Netflix har bekräftat att serien Bloodline som just nu är aktuell, återkommer för ytterligare en säsong.

Bloodline är skapad av Emmy och Golden Globe nominerade Todd A. Kessler, Daniel Zelman och Glenn Kessler och fick pris för sitt arbete med serien Damages.

Serien Bloodline handlar om familjen Rayburn i Florida. Danny som spelas av Ben Mendelsohn och är den äldsta brodern och familjens svarta får, återkommer till sitt barndomshem lagom till det familjeägda hotellets 45-års jubileum. Han hotar ganska snart med att avslöja familjens mörkaste hemligheter och sätter syskonens lojalitet på prov, detta i sin tur hotar att splittra familjen.

Serien sänds och är aktuell just nu på streamingtjänsten Netflix. Serien har fått goda vitsord i media och det gäller även från oss på Örebro Tribune. Det är ännu oklart när den nya säsongen av Bloodline börjar sändas, men den är bekräftad.

Läs också