Örebro Futsal Club

SIBA premiäröppnar ny butik i Örebro

· Publicerad: 23 april 2015 · 11.43.

Idag så premiäröppnade SIBA en helt nybyggd butik, fylld till bredden med det senaste inom hemelektronik vid Boglundsängen i Örebro.

Området vid Boglundsängen, ett par kilometer utanför stadskärnan genomgår en rejäl ansiktslyftning samt utbyggnad och förutom SIBA så hade under onsdagen Rusta som öppnade sin nya butik, vägg i vägg med elektronikjätten.

Annons ▾

Vår fotograf som av ren nyfikenhet befann sig på platsen idag, fastnade i köerna och bevittnade hur långa köerna ringlade in till butiken med alla som ville göra klipp av hemelektronik till superlåga priser.

Butiken i Boglundsängen är en nyetablering och SIBAs 25:e butik i Sverige. Den nya butiken i Örebro är byggd med stor hänsyn tagen till SIBAs stora kundfokus. Såväl val av inredning som exponeringslösningar är noga kalkylerade utifrån kundernas önskemål och agerande för att förhöja kundupplevelsen och besöket hos SIBA.

– Vi har sett en ökad kundtillströmning i samtliga försäljningskanaler och butikshandeln är inget undantag. Detta ställer höga krav på oss att tillgodose såväl kundens förväntningar på utbud som möjlighet att se och klämma på produkterna innan köp. Med den nya butiken i Örebro står vi väl rustade att ta emot och överträffa varje kunds förväntningar på såväl stort produkt- och tjänsteutbud, kompetent och ”serviceminded” personal men inte minst konkurrensmässiga och låga priser, säger VD SIBA, Susanne Ehnbåge.

Bland de köande kunderna är intresset stort efter såväl hemelektronik men även nyfikenhet att se den nya butiken.

– Vi har pratat med en del köande kunder och det är glädjande att se idel glada miner och förväntansfulla blickar. Många kunder säger att de kommit för att fynda TV-apparater till premiärpriser, men intresset är även stort efter en surfplatta från Lenovo för 499kr och Playstation 4 för 2990kr.

Det är även glädjande att höra att en del kunder köar bara för att se den nya butiken. Det ska bli riktigt skoj att möta alla kunder idag och välkomna dem till en av Sveriges kanske fräschaste butiker, säger Eddy Strålman, butikschef SIBA Boglundsängen

FIKK - För att alla behövs
Läs också