Seger för BK Forward under söndagens hemmamatch

· Publicerad: 26 april 2015 · 22.26.

Det blev tredje gången gillt för BK Forward under söndagens hemmamatch. Efter det att laget spelat oavgjort i premiärmatchen hemma och förlorade sin andra match borta, så kom idag säsongens första seger.

Segern grundlades redan under första halvlek när Lukman Murad först satte 1-0 i den 20e minuten och Erik Björndahl kunde lägga in 2-0 till BK Forward i den 42 minuten så skulle det visa sig att Eriks mål skulle bli det avgörande målet.

Piteå kunde reducera i andra halvlek då målgörare Tetteh Komey sätter gästande lagets enda mål i matchen.

BK Forward kunde resterande tid av matchen hålla undan och samtidigt ta tre poäng, men det var inte helt utan nerver.

Nästa match för BK Forward är hemmamatchen mot Nyköping den 3 maj.
Text: Martin Avedal – M.A.V.Foto

[gss link=”none” ids=”85062,85063,85064,85065,85066,85067,85068,85069,85070,85071″]