Örebro Futsal Club

Första maj – Vårmönstring i Örebro till förmån för barnen

- .

Månaderna går fort och det märks nu när vi får finare väder och längre dagar. När vi har våra semesterveckor då hinner vi knappt påbörja ledigheten innan vi får sätta på oss arbetskläderna igen.

Inom kort, närmare bestämt på fredag den första maj då är det Vårmönstring i Örebro – motorcykelåkare som samlas upp för en trevlig dag, välkomna årets mc-säsong och alla har dom gemensamt att dom gör detta till förmån för barnen.

Annons ▾

Alla åkare, medpassagerare samlas upp, tillsammans med intresserade vid Garaget på Osmundsgatan 3 vid Holmens industriområde i Örebro. En symbolisk startavgift på femtio kronor tas ut, dessa pengar skänks oavkortat till barn som har cancer och vårdas på Universitetssjukhuset i Örebro. Pengar som kan hjälpa att göra livet lite roligare under vårdtiden för dessa barn.

Start avgiften innefattar även en lott där man kan vinna fina priser som skänkts av olika sponsorer.

Klockan 12.00 är det samling vid Garaget på Osmundsgatan för att sedan en timma senare klockan 13.00 så rullar motorcyklarna genom stan och ut till Big Twins MC i Hidingsta, där Peoples Choise-röstning hålls tillsammans med lotteridragningen.

På plats hos Big Twins MC kan dom som vill inhandla korv, burgare och dryck om det börjar kurra i magen.

Senare på eftermiddagen så är det uppsamling vid South Side MC på Idrottsvägen i Örebro för en gemensam kortege över Drottninggatan, genom centrala Örebro till Stortorget.

FIKK - För att alla behövs
Läs också