Örebro Futsal Club

Svensk-Amerikan klar för spel i Black Knights under kommande säsong

- .

Nu är det klart att svensk-amerikanen Eric Murphy kommer och spelar i Örebro Black Knights under den kommande säsongen. Eric har tidigare spelat på en Linebacker position i sitt tidigare lag Simon Fraiser och kommer att fortsätta att göra det även i Black Knights.

– Han är en stark kraft och en positiv spelare som kommer att ge mycket energi, vi är väldigt glada för att Eric kommer och stärker laget, säger Anders Johansson.

Eric har en svensk mamma och en amerikansk pappa och har sedan födseln dubbelt medborgarskap. Uppväxten har spenderats växelvis mellan de båda länderna och efter college i USA kommer han nu över för att bo i Sverige.

– Det ska bli roligt att komma tillbaka till Sverige och få möjligheten att spela i Black Knights säger Eric och fortsätter,

-Under de senaste åren har jag spelat i mitt amerikanska college lag. Som spelare är jag har väldigt hög arbetsmoral. Jag tycker om att leda, jag är lojal och jag är bra på att ta beslut. På planen tycker jag om att spela snabbt och skapa spelet.

Läs också