Örebro Futsal Club

Båda bröderna Murphy till Örebro Black Knights

· Publicerad: 28 april 2015 · 23.03.

Tidigare under veckan blev det klart att Eric Murphy kommer till Örebro och Black Knights. Nu är det även klart att hans tvillingbror Josh Murphy också kommer att spela i Örebro Black Knights under den kommande säsongen.

Josh har tidigare spelat som Outside linebacker och strong safety position i sitt tidigare lag Feather River College och kommer att fortsätta att göra det även under kommande säsongen i Örebro Black Knights.

Annons ▾

– Det är roligt att vi får både Josh och Eric till oss i Black Knights, säger Anders Johansson, rekryteringsansvarig

– Josh är en stabil och strategisk spelare och det kommer att bli en stor tillgång för laget.

Josh murphy har precis som sin bror Eric, en svensk mamma och en amerikansk pappa, båda bröderna har sedan födseln dubbelt medborgarskap. Uppväxten har spenderats växelvis mellan de båda länderna och efter college i USA kommer han nu tillsammans med sin bror över för att bo i Sverige.

– Jag ser mycket fram emot att få komma till Sverige och att få både spela i Black Knights men också hjälpa till att stärka bilden av amerikansk fotboll som sport i Sverige säger Josh och fortsätter,

– Som spelare är jag snabb samtidigt som jag är kontrollerad. Jag är väldigt tävlingsinriktad vilket gör att jag alltid sätter den bästa foten först i allt jag gör, säger Josh.

Tvillingarna Murphy landar i Sverige under tisdagen.

FIKK - För att alla behövs
Läs också