Örebro Futsal Club

KIF Eagles seriepremiär idag – matchen har snöat inne

· Publicerad: 2 maj 2015 · 09.56.

KIF Eagles Baseboll & Softbolltjejer skulle idag ha kört igång seriepremiären och spelat på bortaplan för att möta Skövde Saints BSK. Laget meddelar nu idag att dagens seriepremiär i softbollserien är inställd på grund av vädret.

Nattens snöfall och låga temperaturer ställer till det för dagens möte då man är rädd att skada gräsmattan inför den fortsatta säsongens spel. Man räknar med att det kommer regn under dagen och skjuter fram matchen.

Annons ▾

Nytt datum för matchen
Nu måste klubbarna komma överens om ett nytt datum för matchen så snart som möjligt. Trots att det bara deltar sju lag i serien så är det inte helt lätt att hitta en ledig helg som passar båda lagen då sommaren redan är uppbokade med matcher, turneringar och landslagsaktiviteter meddelade assisterande coach Sanna Hermansson till Örebro Tribune.

Det var ett taggat gäng som gjorde sig redo för dagens seriepremiär, men nu är det bara att ladda om och fokusera på nästa match som är planerad till den 16 maj, hemma mot Sundsvall då även Örebro Tribune kommer finnas på plats för att följa säsongens första hemmamatch.

Spelschemat för seniorlaget ser ut som följer:
* 16 maj: Hemma mot Sundsvall
* 24 maj: Borta mot Söder, Stockholm
* 31 maj: Hemma mot Enköping
* 7 juni: Borta mot Enköping
* 28 juni: Hemma mot Skövde
* 5 juli: Borta mot Göteborg
* 1 augusti: Hemma mot Söder, Stockholm
* 9 augusti: Borta mot Leksand
* 23 augusti: Hemma mot Leksand
Slutspel.

Foto: KIF Eagles - Sanna H
Foto: KIF Eagles – Sanna H

FIKK - För att alla behövs
Läs också