Örebro Futsal Club

En dag i mitt liv – ”om du gick i mina skor”

· Publicerad: 3 maj 2015 · 13.34.

Vi på tidningen Örebro Tribune kommer att starta upp en ny artikelserie där vi under en dag följer en individ i vårt samhälle, som det ser ut om jag skulle leva en dag och gick i dina skor. Vi har valt att kalla serien – En dag i mitt liv.

Vårt samhälle förändras, det ändras drastiskt och det betyder inte alltid att det sker med negativitet i tanke, eller att det försämras utan tvärtom kan det ses som något positivt med att bli en hel dag äldre och att det är just du som lever det livet.

Annons ▾

Vi vill visa hur det kan vara utifrån individens perspektiv och kommer att följa upp i både text och bild. Vi bestämmer inte hur det kommer illustreras utan kommer ske utifrån dom behov och viljor som man ser under dagen.

För att ge denna serie en mjuk start så har vi valt våra egna liv, vi som jobbar runt tidningen och kommer under en dag följa oss själva – ”om du gick i mina skor”.

Vem det handlar om kommer ske helt slumpvis utvalt, det finns ingen kalender som visar vilken dag, ingen klocka som visar tiden när dagen i mitt liv dokumenteras.

Håll utkik när vi kör igång.

ga-i-mina-skor-en-dag

FIKK - För att alla behövs
Läs också