Örebro Futsal Club

26-åring gripen för försök till grovt rån

· Publicerad: 14 maj 2015 · 13.42.

Polisen larmas till Statoli liggande på Östra Drottninggatan i Kumla efter att macken usatts för ett rånförsök.

En 26-årig man skall ha hotat personalen med ett pistol liknande föremål och ha uttalat ett krav om att få pengar på torsdagsförmiddagen, mannen fick dock ej några pengar då macken är försedd med ett så kallat ”slutet system” vilket innebär att personalen ej kommer åt kontanterna.

Annons ▾

När mannen inser detta lämnar han platsen springandes, 26-åringen kan dock gripas ganska så snart med hjällp av vittnen samt övervakningsbilder, mannen är i nuläget misstänkt för försök till grovt rån.

Foto: Örebro Tribune
Foto: Örebro Tribune

Uppdaterat: Bilder från sökandet efter det eventuella vapnet som användes vid rånförsöket

[gss link=”none” ids=”85758,85759,85761,85762″]

FIKK - För att alla behövs
Läs också