Örebro Futsal Club

Matchpremiär på Behrn Arena med Tailgate party

· Publicerad: 21 maj 2015 · 13.14.

Nu på lördag den 23 maj drar säsongen 2015 igång även på hemmaplan när Örebros svarta riddare möter Limhamn Griffins i hemmaborgen Behrn Arena.

Matchstarten är satt till klockan 16.00 och vad man kan lova i nuläget är att solen även gör ett besök dagen till ära lagom till avspark.

Annons ▾

Intressant och förväntansfullt är alla dom nyförvärv och importer som är nya för säsongen tillsammans med den övriga truppen. Nya headcoachen Randy Beverly Jr:s jobb i arbetet mot seger i superserien 2015.

Tailgate party innan match
Uppladdningen innan match och som är ett nytt för Örebro Black Knights blir Tailgate Party, en superboost på äkta klassiskt amerikanskt vis.

En tailgate är fenomenet bland fans i USA där de flera timmar innan och många gånger även under och efter matcher i de stora sporterna, samlas utanför arenorna på parkeringen för att umgås, festa, grilla och ha det riktigt nice bara inför matchen.

Folk kommer med egna grillar och stora pickups och husbilar, fans från olika lag umgås, äter, dricker och bara hänger runt för att komma i rätt stämning inför matchen. (Källa: Örebro Black Knights)

Örebroarnas Tailgate kommer finnas från klockan 12.00 på matchdagen och ett eventområde mellan Behrn Arena fotboll och Behrn Arena Hockey.

Alla som vill får komma förbi, samlas inför match, umgås och grilla. Antingen kan du ta med dig egen mat att grilla och använda dom grillar på platsen eller köpa mat som finns på Tailgate partyt.

Ta med hela familjen och ladda inför matchen på äkta amerikanskt vis!

FIKK - För att alla behövs
Läs också