Örebro Futsal Club

Man krossade en ruta vid inbrott på Universitetet i Örebro

· Publicerad: 25 maj 2015 · 17.00.

En man hade under natten till måndagen krossat ett fönster in till lokaler vid universitetet i Örebro. Mannen som tagit sig in i lokalerna blev ertappad av personal som befann sig inne i byggnaden.

Mannen som gjort inbrottet flydde på cykel snabbt ifrån platsen och någon minut senare iakttogs en cyklande man inte långt i från platsen. Polispatrull som larmats ut, tog upp jakten på den flyende mannen som nu vägrade att stanna för polisen.

Annons ▾

Polisen körde förbi med sin bil, mannen på cykeln för att på så vis stänga av vägen för honom och för att kontrollera om denna man är densamme som varit inblandad i inbrottet. Mannen hann inte stanna utan han körde rakt in i sidan på polisbilen.

Mannen som vägrat stanna för polismans tecken, misstänks för inbrottet greps och fördes till polisstationen.

FIKK - För att alla behövs
Läs också