Örebro Futsal Club

Christer Wilén jobbar vidare som vd på Örebrokompaniet

· Publicerad: 26 maj 2015 · 10.56.

Christer Wilén har de senaste två åren delat sin tid mellan sin tjänst som koncerncontroller i Örebro kommun och tillförordnad vd för Örebrokompaniet.

Christer har nu tackat ja till styrelsens erbjudande om att fortsätta som vd på heltid för Örebrokompaniet.

Annons ▾

– Jag är glad för styrelsens förtroende och att få fortsätta arbetet med bygga varumärket för Örebro och därmed bidra till att fler människor vill bo, arbeta, mötas och turista i Örebro, säger Christer Wilén.

– Styrelsen är glad att Christer tackat ja till att fortsätta som vd, vi vet att detta borgar för en fortsatt utveckling för bolaget. Under de två år som Christer har fungerat som vd har han visat att han kan driva på och skapa utveckling, samtidigt som han ger stadga och är ett stöd för bolagets ledningsgrupp.

För Örebrokompaniet är det också avgörande med en vd som tar ansvar för ekonomi, finansierings- och organisationsfrågor och har bra kontakter med andra aktörer, och det har Christer visat att han förmår, säger Björn Sundin, styrelseordförande för Örebrokompaniet. Foto: Örebrokompaniet

FIKK - För att alla behövs
Läs också