Örebro Futsal Club

Veikka Lehtonen tillbaka och förstärker truppen i Black Knights

· Publicerad: 27 maj 2015 · 19.15.

Inför lördagens bortamatch mot Limhamn Griffins kommer Örebro Black Knights att få ytterligare förstärkning till laget. Veikka Lehtonen, mångårig finsk landslagsman som spelat två säsonger i Örebro Black Knights ansluter till bortamatchen mot Malmölaget Limhamn Griffins.

Foto_N_Sharp_Pressbilden_Black_11151– Vi är väldigt glada att Veikka Lehtonen kommer och stärker vårt lag, säger Head coach Randy Beverly Jr.

Annons ▾

Veikka Lehtonen har spelat både linebacker och safety på den defensiva sidan och 2014 spelade han i huvudsak runningback, vilket är den position han spelade i finska landslaget. Han har också spelat wildcat QB i det finska landslaget och i Örebro Black Knights.

– Vi ser verkligen fram emot att få tillbaka Veikka till laget, han är en Europas mest framgångsrika Running back. Han är otroligt atletisk och seriös med sin träning. Tack vare hans atletiska förmåga kan han spela flera positioner vilken han visat under sitt första år i Örebro då han spelade Defensiv back(DB), säger Anders Johansson.

Bortamatchen mot Limhamn Griffins blir Black Knights tredje för säsongen och med sig har laget en vinst från hemmapremiären förra helgen och en förlust borta mot Uppsala 86:ers för två veckor sedan.

FIKK - För att alla behövs
Läs också