Örebro Futsal Club

En värld och dess lag – Genèvekonventionerna måste följas.

· Publicerad: 29 maj 2015 · 08.41.

Enligt Genèvekonventionen så borde det finnas en rad i lagtexten som stoppar dessa dumheter som Sverige och dess makt ens funderar över. Vi kan inte laga något som är så trasigt, men vi kan hjälpa våra veteraner och får inte glömma bort dom.

Fjärde Genèvekonventionen handlar om civilbefolkningens skydd vid väpnade konflikter. Civilbefolkning och civil egendom ska alltid respekteras och skyddas och de stridande får endast rikta sina operationer mot militära mål. Våldshandlingar och vedergällningar mot civila är förbjudet och civila ska få mat och sjukvård. Denna lag är från start bruten av terroristorganisationen som vårt samhälle vill öppna vår famn inför.

Annons ▾

Det är våra egna lands soldater vi behöver lägga krutet på.
När det gäller frågor som rör vårt eget lands soldater och veteraner så är de Försvarsmaktens problem, men när det gäller våldsbejakande extremister som begått våldsdåd för terroristorganisationer är de helt plötsligt hela samhällets ansvar.

Värna våra veteraner – Inte terroristerna

Läs mer på: Svenska Dagbladet

FIKK - För att alla behövs
Läs också